Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden

Indien de producten op voorraad zijn worden deze binnen twee werkdagen verstuurd. Na het bestellen ontvangt u een bevestigings email van de bestelling. U kunt ten alle tijden inloggen via uw account om uw order te volgen. Zodra de order verstuurd wordt, ontvangt u hiervan een  track & trace code per mail. 

Het verzenden van meer dan 5 kilo koffie per order kan in sommige gevallen 4 tot 5 werkdagen duren. Dit omdat wij de koffie vers laten branden door ons koffiebrander, zo bent u verzekerd van verse koffie.

Retourneren

Voldoet het product niet aan je verwachtingen, dan mag je het binnen 14 dagen herroepen door ons een mail te sturen (info@karakterkoffie-thee.nl) Na aanmelding van de retour (herroeping), heeft u nog 14 dagen de tijd om het artikel naar ons retour te sturen. 

Retourneren aan Karakter 
Karakter accepteert retourzendingen, mits deze binnen 14 dagen bij ons zijn aangemeld. Deze (herroepings)termijn gaat in op de dag na ontvangst. Binnen die termijn kan een artikel, zonder opgaaf van redenen, geretourneerd worden. Hieraan zijn de volgende voorwaarden gekoppeld:

  • Uitgezonderd van retourzending zijn koffie en thee (deze kunnen wij helaas niet retour nemen).
  • Wij verwachten dat er zorgvuldig met het product en de verpakking wordt omgegaan.
  • Het product dient met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden.
  • We zouden het fijn vinden als je een kopie van de pakbon meestuurt en aan wilt geven waarom je het artikel retourneert.

Terugbetalen aankoopbedrag

Wij zullen de waarde van het geretourneerde artikel zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de herroeping hebben ontvangen aan je retourneren. Wij mogen wachten met terugbetalen, totdat wij de producten terug hebben ontvangen of totdat u aantoont de producten te hebben terug gezonden. 

Onvoldoende gefrankeerd
Karakter Kofie en thee accepteert geen retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen. Ook draag je zelf het risico van retourzending. De oorspronkelijk gemaakte bezorgkosten worden alleen gecrediteerd, wanneer de volledige order binnen 14 dagen herroepen wordt. Wanneer een deel van een order geretourneerd wordt, crediteren wij de bezorgkosten niet.